Worldepil -VINO- Vörösboros Koronggyanta 1000 g

5 400 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

A Worlddepil VINO Vörösboros Koronggyanta egy nagyon hatékony és minőségi szépségápolási termék, amely kifejezetten a szőrtelenítéshez lett kifejlesztve. A gyanta természetes alapanyagokat tartalmaz, és kíméletesen távolítja el a szőrszálakat, miközben a bőrt sima és hidratált állapotban hagyja.

 

Az VINO Vörösboros Koronggyanta egy speciális formulával rendelkezik, amelynek középpontjában a vörösbor áll. A vörösborban található antioxidánsok, például a resveratrol, segítenek a bőr megfiatalításában és megújításában, miközben csökkentik a bőrirritációt és a gyulladást.

 

A gyanta könnyen használható, és számos területen alkalmazható, beleértve a lábakat, karokat, hónaljat, bikinivonalat és az arcot is. A gyantázás során a gyantát melegítő eszköz segítségével felmelegítjük, majd az érintett területre egy vékony rétegben felvisszük. Miután a gyanta megkötött, egyszerűen eltávolítjuk a bőrről, és a szőrszálak együtt jönnek vele.

 

A VINO Vörösboros Koronggyanta előnye az, hogy a vörösbor hatóanyagainak köszönhetően segít a bőr hidratálásában és táplálásában, ami különösen hasznos lehet a szőrtelenítés utáni bőrápolás során. Emellett az antioxidánsok segítenek a bőr egészségének megőrzésében, így a bőr fiatalosabb és ragyogóbb lesz.

 

A termék csomagolása 1000g-os méretű, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy több alkalommal is használható legyen. A VINO Vörösboros Koronggyanta ideális választás lehet azoknak, akik hatékony és bőrbarát szőrtelenítési megoldást keresnek, és szeretnék élvezni a vörösbor által nyújtott előnyöket is.

További információk

Tömeg 1 kg