Worldepil -ROSA / PINK-Titándioxidos Gyantapatron 110g

790 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

A WorldEpil gyantapatronok kiváló minőségű termékek a hatékony szőrtelenítéshez. Az egyedülálló összetételű gyanta kiváló minőségű növényi viaszokat és természetes olajokat tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy a bőr sima és hidratált legyen. Az új titándioxidos gyantánk pedig egy további kiváló lehetőséget nyújt a még simább és selymesebb bőrért.

 

A titándioxidos gyantapatronunk egy különleges összetételű termék, amely tartalmazza a titándioxidot, amely segíti a bőr védelmét és regenerálódását. Emellett a gyantánk rendkívül hatékony a szőrtelenítésben is, így egyaránt gondoskodik a bőr simaságáról és egészségéről.

 

A gyantapatronok használata egyszerű és hatékony. Egyszerűen helyezze a patronokat a melegítő készülékbe, majd várja meg, amíg a gyanta megfelelő hőmérsékletre melegszik. Ezután vigye fel a gyantát a bőrre a speciális applikátorral, és várja meg, amíg a gyanta megfelelően megdermed. Ezután gyors és határozott mozdulattal vegye le a gyantát a bőrről, és élvezze a sima és szőrmentes bőrt.

További információk

Tömeg 0.11 kg