Worldepil -PRE DEPILATORY GEL- Gyantázás előtti gél 500 m

3 200 Ft

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

A WorldEpil Pre Depilatory Gel egy hatékony gyantázás előtti készítmény, amely kifejezetten azért lett tervezve, hogy előkészítse a bőrt a gyantázásra és megkönnyítse a szőrtelenítést. Ez a gél segít eltávolítani a bőrön lévő szennyeződéseket, olajokat és egyéb szennyező anyagokat, hogy a gyanta könnyebben tapadjon a szőrszálakhoz, így azokat könnyebben lehet eltávolítani.

 

A WorldEpil Pre Depilatory Gel 500 ml-es kiszerelésben kapható, így hosszú időn át használható, és nem kell aggódnia az utánpótlás miatt. Az előkészítő gél különösen ajánlott azoknak, akiknek a bőre érzékeny vagy hajlamos a szőrtelenítés okozta irritációra.

 

Az előkészítő gél gazdag összetevői között megtalálható aloe vera, kamilla kivonat és teafaolaj, amelyek mind hozzájárulnak a bőr megnyugtatásához és hidratálásához. Az előkészítő gél használata elősegíti a gyanta hatékonyabb tapadását, csökkenti a fájdalmat és a szőrtelenítés utáni irritációt.

 

Használati utasítás:

Vigye fel a gél a bőrre a szőrtelenítés előtt. Masszírozza be finoman, majd törölje le egy tiszta törülközővel.

 

Összefoglalva, a WorldEpil Pre Depilatory Gel egy hatékony és könnyen használható termék, amely segít előkészíteni a bőrt a gyantázásra, megkönnyíti a szőrtelenítést és csökkenti a fájdalmat és irritációt. Ha szeretné könnyebbé és kényelmesebbé tenni a szőrtelenítést, akkor ez a termék a megfelelő választás lehet az Ön számára.

További információk

Tömeg 0.5 kg