Worldepil -NATURAL- Normál Koronggyanta 1000 g

5 400 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

A Worldepil NATURAL Koronggyanta is egy kiváló minőségű, professzionális szépségápolási termék, amely speciálisan a szőrtelenítéshez lett tervezve. Ez a koronggyanta természetes gyantakivonatokat tartalmaz, amelyek kíméletesen távolítják el a szőrszálakat, miközben a bőrt sima és hidratált állapotban hagyják.

 

Ez a koronggyanta könnyen használható, és számos területen alkalmazható, beleértve a lábakat, karokat, hónaljat, bikinivonalat és az arcot is. A gyantázás során a gyantát melegítő eszköz segítségével felmelegítjük, majd az érintett területre egy vékony rétegben felvisszük. Miután a gyanta megkötött, egyszerűen eltávolítjuk a bőrről, és a szőrszálak együtt jönnek vele.

 

Az előnye a NATURAL Koronggyantának az, hogy nem tartalmaz semmilyen szintetikus összetevőt, amelyek irritálhatják a bőrt, így különösen alkalmas az érzékeny bőrű emberek számára. Ez a termék kíméletes a bőrre, miközben hatékonyan távolítja el a szőrszálakat.

 

A termék csomagolása 1000g-os méretű, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy több alkalommal is használható legyen. A NATURAL Koronggyanta ideális választás lehet az otthoni szőrtelenítéshez, valamint a szépségszalonokban történő használathoz.

 

Összefoglalva, ha olyan terméket keres, amely hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szőrszálakat, miközben sima és hidratált bőrt hagy maga után, akkor a Worldepil NATURAL Koronggyanta ideális választás lehet Önnek.

További információk

Tömeg 1 kg