Worldepil -GOLD- Koronggyanta 1000 g

5 400 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

A Worldepil GOLD Koronggyanta 1000 g egy professzionális minőségű szépségápolási termék, amely kifejezetten a szőrtelenítéshez készült. Az alapanyaga természetes gyantakivonatokat tartalmaz, amelyek kíméletesen távolítják el a szőrszálakat, miközben a bőrt sima és hidratált állapotban hagyják.

 

A koronggyanta könnyen használható, és számos területen alkalmazható, beleértve a lábakat, karokat, hónaljat, bikinivonalat és arcot is. A gyantázás során a gyantát melegítő eszköz segítségével felmelegítjük, majd az érintett területre egy vékony rétegben felvisszük. Miután a gyanta megkötött, egyszerűen eltávolítjuk a bőrről, és a szőrszálak együtt jönnek vele.

 

A GOLD Koronggyanta előnye az, hogy gazdagabb hatóanyagokkal rendelkezik, beleértve a méhviaszt és az aranyat, amelyek segítik a bőr regenerálódását és hidratálását. Ez különösen előnyös lehet az érzékeny bőrű emberek számára, akiknek könnyen irritálódik a bőrük a szőrtelenítés során.

 

A termék csomagolása 1000g-os méretű, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy több alkalommal is használható legyen. A GOLD Koronggyanta ideális választás lehet az otthoni szőrtelenítéshez és a szépségszalonokban történő használathoz egyaránt, ha hatékony, kényelmes és bőrbarát szőrtelenítési megoldást keres.

További információk

Tömeg 1 kg