Worldepil -CHOCOLATE- Csokoládés Koronggyanta 1000 g

5 400 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

A Worlddepil CHOCOLATE Koronggyanta egy magas minőségű, professzionális szépségápolási termék, amely kifejezetten a szőrtelenítéshez készült. Az alapanyaga természetes gyantakivonatokat tartalmaz, amelyek kíméletesen távolítják el a szőrszálakat, miközben a bőrt sima és hidratált állapotban hagyják.

 

Ez a koronggyanta könnyen használható, és számos területen alkalmazható, beleértve a lábakat, karokat, hónaljat, bikinivonalat és arcot is. A gyantázás során a gyantát melegítő eszköz segítségével felmelegítjük, majd az érintett területre egy vékony rétegben felvisszük. Miután a gyanta megkötött, egyszerűen eltávolítjuk a bőrről, és a szőrszálak együtt jönnek vele.

 

A CHOCOLATE Koronggyanta előnye az, hogy kellemes csokoládés illattal rendelkezik, ami egyedi élményt nyújt a szőrtelenítés során. Emellett a termék kakaóvajat tartalmaz, amely segít hidratálni és puhítani a bőrt a szőrtelenítés után.

 

A termék csomagolása 1000g-os méretű, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy több alkalommal is használható legyen. A CHOCOLATE Koronggyanta az otthoni szőrtelenítéshez és a szépségszalonokban történő használathoz egyaránt ajánlott.

Összefoglalva, ha olyan terméket keres, amely hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szőrszálakat, miközben sima és hidratált bőrt hagy maga után.

További információk

Tömeg 1 kg