Worldepil -AZULEN- Koronggyanta 1000 g

5 400 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

A Worldepil AZULEN Koronggyanta egy magas minőségű, professzionális szépségápolási termék, amely kifejezetten a szőrtelenítéshez készült. Az alapanyaga természetes gyantakivonatokat tartalmaz, amelyek kíméletesen távolítják el a szőrszálakat, miközben a bőrt sima és hidratált állapotban hagyják.

 

Ez a koronggyanta könnyen használható, és számos területen alkalmazható, beleértve a lábakat, karokat, hónaljat, bikinivonalat és arcot is. A gyantázás során a gyantát melegítő eszköz segítségével felmelegítjük, majd az érintett területre egy vékony rétegben felvisszük. Miután a gyanta megkötött, egyszerűen eltávolítjuk a bőrről, és a szőrszálak együtt jönnek vele.

 

Az AZULEN Koronggyanta előnye az, hogy az azulén hatóanyagot tartalmazza, amely segít a bőr megnyugtatásában, csökkentve a bőrirritációt és a gyulladást. Ez különösen hasznos lehet az érzékeny bőrű emberek számára, akiknek könnyen irritálódik a bőrük a szőrtelenítés során.

 

A termék csomagolása 1000g-os méretű, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy több alkalommal is használható legyen. Az AZULEN Koronggyanta az otthoni szőrtelenítéshez és a szépségszalonokban történő használathoz egyaránt ajánlott.

 

Összességében, ha keres egy hatékony, kényelmes és bőrbarát szőrtelenítési megoldást, amely megfelel a professzionális elvárásoknak, az AZULEN Koronggyanta ideális választás lehet Önnek.

További információk

Tömeg 1 kg