Worldepil -AFTER DEPILATORY EMULSION- Gyantázás utáni emulzió 500 ML

3 999 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

A WorldEpil After Depilatory Emulzió egy hatékony bőrápoló termék, amely kifejezetten gyantázás utáni felhasználásra lett tervezve. Ez az emulzió segít csökkenteni az irritációt, a pirosságot és a bőr érzékenységét a gyantázás után, miközben hidratálja és táplálja a bőrt.

 

A WorldEpil After Depilatory Emulzió 500 ml-es kiszerelésben kapható, így hosszú időn át használható, és nem kell aggódnia az utánpótlás miatt. Az emulzió különösen ajánlott azoknak, akiknek a bőre érzékeny a gyantázásra vagy más típusú szőrtelenítésre.

 

Az emulzió gazdag összetevői között megtalálható az aloe vera, a kamilla kivonat és a panthenol, amelyek mind hozzájárulnak a bőr megnyugtatásához, hidratálásához és regenerálásához. Az emulzió használata után a bőr puha, sima és egészséges lesz.

 

Használati utasítás:

Vigye fel az emulziót a bőrre gyantázás után. Masszírozza be finoman, amíg teljesen felszívódik. Használat után nem kell leöblíteni.

 

Összefoglalva, a WorldEpil After Depilatory Emulzió egy hatékony és könnyen használható termék, amely segít megnyugtatni és hidratálni a bőrt a gyantázás után. Ha szeretné elkerülni az irritációt és a bőrérzékenységet a szőrtelenítés során, akkor ez a termék a megfelelő választás lehet az Ön számára.

További információk

Tömeg 0.5 kg