ORIGINAL HANAU OH Redlight 2.031/51 S arcbarnító

31 370 Ft

A feltüntetett ár a 27%-os ÁFA-t tartalmazza.

*Egységár:  31.370 ft/db

Kategória: Címke:

Leírás

Eredeti Hanauredlight arcbarnító lámpa. Garantált akár 800 órányi magas barnulási teljesítmény. Kétvégű UV arcbarnító lámpa. Eredeti Hanau lámpa Németországból.

Válaszd a megújulást, gátold meg a ráncok kialakulását.

A bőrünk, a legnagyobb szervünk, hiszen az egész testünket beborítja és védi. Arcunk bőrét érheti a legtöbb káros hatás, hiszen azt nem rejthetjük el, télen-nyáron, a napsugarak, kosz, szmog…
A belső negatív hatásokról nem is beszélünk – folyadékhiány, stressz, helytelen táplálkozás, vitaminhiány. Fontos, hogy arcbőrünkre még inkább figyeljünk és a megfelelő kezelésben részesítsük.

A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője. Bőrünk rugalmasságát a kollagénnek köszönhetjük. A kor előre haladtával a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége csökken, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát és elkezd ráncosodni. Kollagénes csövekkel azonban fokozható a bőr kollagén termelése, hogy az újra fiatalosan üde legyen.
Független kutatások bizonyítják, hogy a bőr bizonyos sejtjei késztethetők kollagén, elasztin és bizonyos enzimek termelésére, amelyek elengedhetetlenek a bőr struktúrájának támogatásához.

Redlight előnyei:
-Erősebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt.

-Selymes tapintás már rögtön a szolárium használata után.

-Hidratál és ránctalanít.

-Nincsenek kellemetlen utóhatások.

-Már néhány használat után olyan lesz a bőr, mintha a tengerparton napozott volna!

 

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 300-500 watt

Teljes hossz: 106 mm

Hasznos élettartam: 800 óra

További információk

Tömeg 0.01 kg