Napégés Gél 150ml

1 890 Ft

A feltüntetett ár a 27%-os ÁFA-t tartalmazza.

Leírás

Az új generációs aloe veras gél a napozás után azonnal hűsíti és nyugtatja a leégett bőrt, valamint enyhíti a napallergia és napkiütés tüneteit. Ezen kívül hidratálja és regenerálja a nap, szél és víz által igénybe vett bőrt. A gél hosszan tartó hatását két természetes eredetű aktív anyag kombinációja biztosítja.

Az Aloe Vera, mint ismert gyulladást mérséklő és hámregeneráló hatású tradicionális gyógynövény, megtalálható a gélben. Emellett a Panthenol (B5 ProVitamin) is jelen van, amely csökkenti a bőrirritációt és hidratálja a napozás utáni bőrt. A gél nem ragad, gyorsan és nyomtalanul felszívódik, így kényelmes használatot tesz lehetővé.

Fontos megemlíteni, hogy a napozás utáni aloe veras gél nem tartalmaz tartósítószert és színezőanyagot, így természetes és kímélő a bőrhöz. Ezt a terméket gyógyszerészek által fejlesztették ki, így biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőséget kapja.

Az aktív anyagok közé tartozik az aloe vera, a panthenol, az allantoin és a mentol, amelyek együttműködve biztosítják a gél hatékonyságát.

A napozás utáni aloe veras gél kiszerelése 150 ml.

További információk

Tömeg 0.015 kg