Kezdő szolárium krém csomag

88 080 Ft

Leírás

 

A csomagunkban megtalálhatóak a legkeresettebb és legkedveltebb szolárium krémek, amelyek garantáltan kielégítik a napozás szerelmeseinek igényeit.

Tudjuk, hogy a szolárium iparban a minőségi termékek és a kiváló szolgáltatások a legfontosabbak. Stúdiónkban forgalmazott krémeket gondosan válogattuk, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy a szolárium stúdiókban és automata szoláriumokban a termékeink iránt nagy kereslet lesz.

Csomag tartalma: 8 fajta krém:

Inky Dark Boss 250x 15ml 15db: A fekete bőrtónushoz kifejlesztett krém, amely intenzív és gyors barnulást eredményez.

Inky Night Rider 150x 15ml 15db: Az éjszakai csábításhoz tervezett krém, amely mély, hosszan tartó barnulást biztosít.

Seven Suns Aloha 90x 15ml 15db: A trópusi élményt hozó krém, amely hidratálja a bőrt és egyenletes, aranybarna színt ad.

Seven Suns Hyalured 15ml 15db: A hidratáló hatású krém, amely extra ragyogást és fiatalos megjelenést biztosít a bőrnek.

Seven Suns Youthful Shine 5ml 15db: A fiatalos ragyogást előtérbe helyező krém, amely enyhe bronzosítást és természetes színt ad a bőrnek.

Seven Suns Stardust 350x 15ml 15db: A csillagos ragyogást és intenzív barnulást garantáló krém, amely különleges csillogást ad a bőrnek.

Seven Suns Prom Queen 200x 15ml 15db: Az exkluzív megjelenéshez tervezett krém, amely extra gyors és mély barnulást eredményez.

Any Tan Brutal Brazil 500x 20ml 15db: Az extrém erősségű barnító krém, amely brutális, mélybarna színt biztosít a bőrnek Brazília ragyogását idézve.

 

 

További információk

Tömeg 1 kg