Flying Pink gyantapatron 100ml

490 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

Ha te is a gyantázás szerelmese vagy, akkor a Flying gyantapatronok kínálatát ajánljuk neked! Az itt található különféle típusok garantáltan kielégítik az igényeidet.
A Flying gyantapatronokat könnyű használni, és segítenek hatékonyan eltávolítani a szőrszálakat, miközben minimálisra csökkentik a fájdalmat és a kellemetlenséget.
A Flying gyantapatronok a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek megőrizni a bőr egészségét és szépségét. Ha egy megbízható és hatékony gyantapatront keresel, akkor a Flying gyantapatronok kiváló választás lehetnek számodra.

A bőrödnek leginkább megfelelő 9 féle gyanta típus közül választhatsz:
Flying ROSA
Flying Aloeverás: gyantapatron aloe vera kivonattal van ellátva, ami segít megnyugtatni a bőrt és csökkenti a fájdalmat a szőrtelenítés során.
Flying Azulénes: gyantapatron a kék kamilla kivonatot tartalmazza, ami szintén nyugtató hatással bír a bőrre és csökkenti az irritációt.
Flying Arany: gyantapatron egy kiváló minőségű aranytartalmú gyanta, amely hatékonyan eltávolítja még a legkisebb szőrszálakat is.
Flying Mentás: gyantapatron frissítő mentol illattal rendelkezik, ami kellemes érzést nyújt a szőrtelenítés során.
Flying Micromica: gyantapatron tartalmaz micamorzsákat, amelyeknek köszönhetően a gyanta még hatékonyabbá válik, így egyre több szőrszálat távolít el a bőrről.
Flying Mézes: gyantapatron egy édes méz illatú gyanta, amely finom textúrájának köszönhetően még hatékonyabban távolítja el a szőrszálakat.
Flying Sport: gyantapatron kifejezetten sportolók és aktív életmódot folytatók számára készült, akiknek fontos a higiénia és a szőrtelen bőr.
Flying Top Silky: legmakacsabb szőrszálakat is eltávolítja a bőrről.

Válassz a kínálatunkból, és tapasztald meg a Flying gyantapatronok minőségét és hatékonyságát!