F50+ NaturA Napspray 150ml

3 499 Ft

A feltüntetett ár a 27%-os ÁFA-t tartalmazza.

Kategória: Címke:

Leírás

Az innovatív NaturA napozó spray, amit “ZÖLD NAPOZÓ”-nak nevezünk, rendkívül erős UVA fényvédelmet kínál, amit természetes hatóanyagok segítségével ér el. A multifunkciós zöld kávé kivonat nemcsak természetes UV-szűrő tulajdonságokkal rendelkezik, hanem antioxidáns hatásának köszönhetően késlelteti a bőr öregedését is.

Ez a készítmény hatékony védelmet nyújt a napsugarak UVA+UVB és a szabadgyökök által okozott káros hatások ellen. A bőrbarát összetétele lehetővé teszi a biztonságos használatát érzékeny bőrtípus esetén is. A vízlepergető összetétele révén a spray védelmet nyújt az úszás vagy vízi sportok során, miközben nem szennyezi a vizet.

Fontos megjegyezni, hogy a “ZÖLD NAPOZÓ” nem tartalmaz tartósítószert és színezőanyagot, így természetes és kímélő a bőrhöz. Ezt a terméket gyógyszerészek által fejlesztették ki, így biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőséget kapja.

Az aktív anyagok közé tartoznak a természetes UVA fényvédők, a zöldkávé kivonat és a fotostabil UVB fényvédők, valamint a Bisabolol, amelyek mind hozzájárulnak a hatékony és biztonságos napvédelemhez.

A “ZÖLD NAPOZÓ” spray kiszerelése 150 ml.

További információk

Tömeg 0.015 kg