7suns Organic bronzosítóval – 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz 250 ml

11 220 Ft

A feltüntetett ár a 27%-os ÁFA-t tartalmazza.

Az ár 250 ml-es kiszerelésre vonatkozik, és darabárra értendő!

*Egységár: 44.880 Ft/liter

Leírás

Emlékezzen vissza, milyen nagyszerűen néz ki a bőre, amikor visszatér egy hosszú nyaralásról! Gyönyörű, napbarnított… és legfőképpen: pihent, ragyogó és feszes! Kiváló megjelenése a napsütésnek, a kikapcsolódásnak, és nem mellesleg a tiszta, friss levegőnek köszönhető, mely napról-napra egyre inkább hiányzik..

Mindezért a 97organic bronzosítóját modern szennyezésgátló formulával szereltük fel . A gondosan kiválasztott összetevők védik bőrét a légszennyezés káros hatásaitól – például az irritációtól és a korai öregedéstől.

 

Hozzávalók:

  • Anti-Pollution Extract ginzenggel – védi a fiatal, egészséges és ragyogó bőrt. A szmog és más légszennyező anyagok nagyrészt felelősek a bőr idő előtti öregedéséért, irritációjáért és gyulladásáért. A szmogrészecskék olyan kicsik, hogy könnyen behatolnak a bőr pórusaiba. A környezetszennyezés elleni formula hatékonyan védi a bőrt az ilyen „invázió” ellen!
  • Kakaóvaj – magas antioxidáns tartalmának köszönhetően késlelteti a bőr öregedési folyamatait, tökéletesen regenerálja és hidratálja a száraz bőrt.
  • Henna kivonat – lehetővé teszi az azonnali (és kissé késleltetett) bőrpigmentációt.
  • Mandulaolaj – erős öregedésgátló hatású összetevő. Felelős a sejtszerkezetek regenerációjáért.
  • Természetes bőrpuhító keverék – felelős az összetevők aktív elszállításáért a mélyebb bőrrétegekbe, valamint a kozmetikum tökéletes eloszlásáért és a bőr selymes felületéért. Teljesen helyettesíti a szilikonokat.

Illat: ünnepi koktél

További információk

Tömeg 0.27 kg